Personlig träning online

Är du intresserad av min hjälp, men inte har möjlighet att träna med mig som personlig tränare på plats i Göteborg? Då är PT-online något för dig.

Vi är alla olika som individer och gillar därför självklart olika träningsformer. Utifrån dina önskemål och behov lägger jag upp individanpassade kost- och träningsprogram att utföra på egen hand. Det finns något för alla! Oavsett om det handlar om viktnedgång, viktuppgång, marathonlopp, eller bara allmänt välbefinnande hjälper jag dig på rätt väg och tillsammans jobbar vi sedan mot ditt mål!

Varför PT-online?

  • Du får hjälp att anpassa träningen utefter dina behov och förutsättningar
  • Du sparar tid och behöver inte planera och tänka själv
  • Genom en bra tränings, och kostplanering effektiviserar jag träningen för dig

Kost och träning 10 veckor 
Riktar sig till dig som vill göra en livsstilsförändring eller nå ett långsiktigt mål inom kost och träning, t.ex. ett Vasalopp.Vi fokuserar under dessa 10 veckor på att balansera träning och kost med hälsan i ett helhetsperspektiv utifrån dina mål och förutsättningar. Jag finns vid din sida och tillsammans jobbar vi för din hälsa och ditt välmående!

Kost och träning 5 veckor
5 veckors kost och träning passar dig som vill få en nystart vad gäller träning och kost. Du får hjälp med att hitta ny inspiration till ett hälsosamt liv med träning och god kosthållning. Jag hjälper dig med ett träningsupplägg för 5 veckor samt att införa nya kostvanor. På vägen får du också hjälp med coachning och inspiration till att hitta träningsglädjen.

Träning 10 veckor 
Känner du att du har koll på kosten, men skulle behöva ny inspiration och en spark i baken vad gäller träningen? Träning i 10 veckor riktar sig till dig som vill nå ett specifikt lite mer långsiktigt mål inom din träning.

Träning 5 veckor
Riktar sig till dig som vill få ny motivation och inspiration i din träning eller till dig som vill nå ett kortsiktigt mål.

Kost 4 veckor
När du köper ett kostschema hos mig hjälper jag dig att få in en grundläggande och hälsosam kosthållning. Jag fokuserar inte på att räkna kalorier och tror inte på några snabba metoder eller dieter. Hemlagad och näringsrik mat är vad det handlar om och under dessa 4 veckor hjälper jag dig att hitta de bra alternativen, föra in regelbundna måltider och förhoppningsvis hitta njutningen i den goda, hälsosamma maten. Kostuppläggen är individanpassade och det ingår även en receptbok (skriven av mig) för mer motivation!

Vad ingår?

  • Inloggning till en egen sida med allt material samlat
  • Individuella anpassade tränings- och kostprogram utefter dina mål och behov
  • Receptbok med tips och måltidsförslag (endast vid kost och träning eller endast kost)
  • Chattkontakt med mig via meddelandefunktionen på ”min sida” (måndag – fredag)
  • Uppföljning och utvärdering av dina resultat
  • Tips, råd och coachning under hela perioden

Hur går det till?
När du bestämt dig för vilket upplägg som passar dig bäst klickar du på intresseanmälan och fyller du i dina uppgifter som sedan skickas till mig. Därefter tar jag kontakt med dig och skickar en faktura som du har 10 dagar på dig att betala. När pengarna är betalade får du tillgång och inloggning till en ”egen sida” där du hittar ett frågeformulär. Frågeformuläret fylls i så noggrant som möjligt och skickas sedan till mig. Därefter har jag en vecka på mig att jobba ihop ditt upplägg.

Under hela perioden har du sedan tillgång till din ”egna sida” där du laddar upp före- och efterbilder, skriver in testresultat, träningsdagbok, hittar inloggning till Exorlive (där du kan se ditt träningsupplägg och dina träningsprogram, bilder, filmer och beskrivning på övningar du ska göra), hittar kostschemat, receptboken och chattfunktion med mig.

Beroende på vilka mål du har med din träning genomförs olika ”tester” på egen hand med instruktioner från mig innan träningen sätts igång.

När uppläggen är klara är det bara att köra igång! Grattis, du har nu tagit ett kliv närmare dina mål och tillsammans ska vi nu jobba hårt för att du ska lyckas, samtidigt som vi ska ha så mycket skoj vi kan längs vägen!


(Lämna tom)